Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
*SOLVED* Sample tracks - Shift-Start
#1
In Sequencer view with the cursor in first row, sequencer running, i pressed Shift-Start and all tracks except the sample tracks lined up for playing from row 1. sample tracks kept playing the row they were playing before.


firmware 1.04
Reply
#2
Yes me too I think it's normal because if you do shift start on sample track all the pattern play
Reply
#3
(10-16-2017, 08:56 AM)Mooko Wrote: Yes me too I think it's normal because if you do shift start on sample track all the pattern play

i dont exactly understand what you mean but i dont think the behaviour is normal because i'd expect the sample tracks to respond to shift-start in the same way as the cv tracks do.
shift start is supposed to work on all tracks (all patterns in a row, or the next available above if i got that right?) at once.

for me it does start all patterns correctly if the sequencer was stopped before, but it has no effect on sample tracks if the sequencer is already running.
Reply
#4
oh ok sorry I don't understand....
I try and tell you if I had the same problem
Reply
#5
Oh yes...i can reproduce it. And will fix it directly!
PLEASE use the search function if something have been asked or discussed before.
Every (unnessesary) forum support means less time to develop! But of course, i am here to help!  Smile
Reply
#6
Great anorther thing
If I hit start on a track and I change my mind and want to play it fastly I double push start but nothing the track alaways play after the end of the sequence....
Reply
#7
I think you use it wrong. It works as a kind of toggle. So each pressing toggles between 'play from the end of sequence' and 'play from the next quantized point'.
So if you are already pressed play once on the track, and then do a double-click, it gets back to the same setting.
PLEASE use the search function if something have been asked or discussed before.
Every (unnessesary) forum support means less time to develop! But of course, i am here to help!  Smile
Reply
#8
Fixed in Firmware V1.05. Just uploaded!
PLEASE use the search function if something have been asked or discussed before.
Every (unnessesary) forum support means less time to develop! But of course, i am here to help!  Smile
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)